Nastavite čitati

Izjava o kolačićima

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje web mjesto sa servera sprema u vaš web preglednik računala, mobitela ili nekog drugog uređaja kojim se koristite. Nakon posjeta našoj stranici vašem računalu dodijeljen je automatski kolačić. Kolačići ne prepoznaju individualnog korisnika, nego računalo, tablet ili mobitel preko kojeg ste se spojili za pristup internetu. Spremanje kolačića nadzire web preglednik koji koristite. Sami možete spremiti kolačiće i ograničiti ili onemogućiti njihovu upotrebu.

Zašto se koriste kolačići?

Razloga za upotrebu kolačića ima više. Glavni razlozi su bolje korisničko iskustvo, praćenje statistika posjećenosti i normalno funkcioniranje mrežnoga programa (poput spremanja izabranih proizvoda u košaricu). Kolačići korisnicima i ponuđaču omogućuju jednostavnije funkcioniranje internetske stranice.

Zakon o elektroničkim komunikacijama

Prema zakonu o elektroničkim komunikacijama obvezni smo prije spremanja kolačića zatražiti vaš pristanak. Korištenjem ove internetske stranice pristali ste na uporabu tih datoteka. Ako onemogućite kolačiće, nećete se moći koristiti pojedinim funkcijama internetske stranice koje su podržane njihovom tehnologijom.

Politika privatnosti

Udruga Kako psi komuniciraju vlasnik je internetske trgovine i upravlja s njom. Cilj politike privatnosti ove internetske trgovine je obavještavanje posjetitelja i kupaca o obradi i zaštiti osobnih podataka od strane udruge Kako psi komuniciraju.

Prikupljanje osobnih podataka odvija se u skladu sa važećim zakonom odnosno Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Upravitelj osobnim podatcima
Upravitelj osobnim podatcima je Udruga Kako psi komuniciraju

Osobni podaci
Osobni podaci su sve informacije koje se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi. Pojedinac, čiji se identitet može utvrditi je onaj čiji se identitet utvrđuje posredno ili neposredno na osnovu imena, osobnog broja, podataka o mjestu boravka itd.

Udruga Kako psi komuniciraju djeluje u skladu sa zakonom i prikuplja i čuva sljedeće osobne podatke:
– Email adresa
– IP adresa
– Cookie

Prikupljanje osobnih podataka udruzi Kako psi komuniciraju dozvoljavate posjetom web stranice i naručivanjem na njoj.

Obrada osobnih podataka
Prikupljeni osobni podatci koristit će se samo u već poznatu svrhu, s kojom je pojedinac prilikom davanja svoje suglasnosti upoznat.

Nakon što pojedinac da svoju suglasnost za upotrebu email-adrese, primat će povremeno komercijalne ponude ili informativni sadržaj. Pojedinac može svoju suglasnost za korištenje email adrese uvijek opozvati tj. promijeniti (više o povlačenju suglasnosti za korištenje email adrese).