Nastavite čitati

Knjiga

Pojedinosti o proizvodu
Broj stranica: 280
Izdanje: ožujak 2017.
Uvez: meki
Mjere proizvoda: 23,5 x 16,5 cm
Težina proizvoda: 750 g
Autorica: Mirta Jambrović

O knjizi

Priručnik “Kako psi komuniciraju” uvest će vas korak po korak u svijet psećih ponašanja, signala, poruka, osjetila, nagona i doživljaja. Kroz 280 stranica u boji i 500 fotografija, saznat ćete više o situacijama u kojima se sa svojim psom sigurno svakodnevno i vi zatičete, te naučiti promatrati što nam i kako psi govore.

“Kako psi komuniciraju” prvi je hrvatski priručnik kojemu je glavna tema pseća komunikacija. Autoričino dugogodišnje iskustvo i rad sa psima utkani su u svaku stranicu ovog priručnika korisnog svima koji imaju pse, ali i onima koji pse vole i koje psi zanimaju.

Osim foto-priča s pratećim tekstom i detaljnim opisima ponašanja pasa na tim fotografijama, ova raskošna knjiga ima i ilustracije osnovnih položaja tijela, edukativne stripove i brojne izdvojene fotografije različitih pasmina i mješanaca u međusobnoj interakciji, u gradu i na moru, na livadi i u stanu. Kroz tekst i fotografiju koji ga prate, “Kako psi komuniciraju” poučit će vas mnogim tajnama pseće komunikacije.

O autorici

Mirta Jambrović rođena je 1981. godine. Pse voli otkad zna za sebe, a njima se aktivno bavi od 2002. godine. Članica je Kluba za obuku službenih i sportskih pasa „Zagreb“. Tečajeve poslušnosti vodi od 2005., a 2006. stječe licencu Hrvatskog kinološkog saveza za vođenje Tečaja za psa pratioca. Od 2012. licencirana je HKS-ova sutkinja za Ispit za psa pratioca (Ispit A0).

Od 2010. godine redovito drži predavanja o psećoj komunikaciji. Voljela bi da svi spoznaju neizmjernu važnost komunikacije u izgradnji boljeg odnosa između čovjeka i psa, kao i važnost pravilne rane socijalizacije i rada sa psima od šteneće dobi. Nada se da će vam ova knjiga pomoći u tome.

Narudžba