Politika privatnosti

Udruga Kako psi komuniciraju vlasnik je internetske trgovine i upravlja s njom. Cilj politike privatnosti ove internetske trgovine je obavještavanje posjetitelja i kupaca o obradi i zaštiti osobnih podataka od strane udruge Kako psi komuniciraju.

Prikupljanje osobnih podataka odvija se u skladu sa važećim zakonom odnosno Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Upravitelj osobnim podatcima
Upravitelj osobnim podatcima je Udruga Kako psi komuniciraju

Osobni podaci
Osobni podaci su sve informacije koje se odnose na pojedinca čiji je identitet utvrđen ili se može utvrditi. Pojedinac, čiji se identitet može utvrditi je onaj čiji se identitet utvrđuje posredno ili neposredno na osnovu imena, osobnog broja, podataka o mjestu boravka itd.

Udruga Kako psi komuniciraju djeluje u skladu sa zakonom i prikuplja i čuva sljedeće osobne podatke:
– Email adresa
– IP adresa
– Cookie

Prikupljanje osobnih podataka udruzi Kako psi komuniciraju dozvoljavate posjetom web stranice i naručivanjem na njoj.

Obrada osobnih podataka
Prikupljeni osobni podatci koristit će se samo u već poznatu svrhu, s kojom je pojedinac prilikom davanja svoje suglasnosti upoznat.

Nakon što pojedinac da svoju suglasnost za upotrebu email-adrese, primat će povremeno komercijalne ponude ili informativni sadržaj. Pojedinac može svoju suglasnost za korištenje email adrese uvijek opozvati tj. promijeniti (više o povlačenju suglasnosti za korištenje email adrese).